Spring til indhold

Ringe til par

Vi – mig og min kæreste – leder efter vielsesringe. Det er ikke, fordi vi skal giftes sådan officielt. Vi vil bare gerne vise omverden, at vi synes, at vi hører sammen. For evigt. Det må ikke være dyre ringe. Og det skal bestemt ikke være sådan nogle nydelige, flade guldringe, som alle bare går og drejer rundt på efter 5 års ægteskab. Nej. Det må gerne være nogle ringe, der springer lidt væk fra normen. Der må gerne være motiver. Men det skal ikke være moderinge. De skal være tidløse.

Måske titanium

De behøver heller ikke at være lavet af dyre materialer. For min skyld kan de såmænd godt være lavet af plexiglas. Men der sætter min kæreste grænsen. Han vil gerne have, at det er nogle vielsesringe af stål eller titanium. Han kan godt lide titanium. Det er sådan et materiale, der ligesom kan reflektere solens lys. Man kan se alle regnbuens farver i det. Jeg kan godt forstå ham, men jeg synes faktisk, at så vil det være pænere, hvis vi finder nogle helt enkle vielsesringe, der er lavet af stål. Man kan jo slibe stål på forskellige måder, så det reflekterer mørke eller lys. Det kunne måske være flot at få sådan et par.

Et motiv med kærlighed

Jeg tror, jeg vil forsøge at tegne et lille motiv om kærlighed og så gå ned til den sølvsmed, jeg kender, og høre, om han kan klare sådan en lille opgave. Og kan han det – ja så skal han selvfølgelig med til festen. For der skal festes totalt igennem. Når vi bliver forlovet, så skal vi bare vise det for hele verden. Sådan er det! Om vi nogensinde skal skilles? Aldrig. Jeg ved godt, at næsten 50% af alle ægteskaber går i opløsning. Men det gør vores ikke. Det har jeg lovet ham og mig selv.