Spring til indhold

Lammeskind er bedst

I dag har været en helt almindelig dag. Måske også lidt kedelig. Eller også er det bare mig, der ikke helt ved, hvad der er almindeligt og kedeligt. I hvert fald så startede dagen med, at jeg gik min lange morgentur. Jeg går altid en lang tur i skoven. Og ja, jeg havde taget gode støvler på. Jeg vidste jo godt, at der ville være smattet og vådt. Jeg gik raskt til. Blev da også lidt forpustet undervejs. Men nydelsen. da jeg kom hjem, og kunne trække støvlerne af og få de bløde og lækre hjemmesko i lammeskind på, var stor.

En julegave

Jeg fik hjemmeskoene af mit barnebarn i julegave. Hun er sådan en sød pige. Altid betænksom og fuld af godt humør. Jeg kan huske, at hun fortalte med store overdrivelser og mange fagter om, hvor svært det havde været for hende at finde et par hjemmesko til mig. Hun havde ledt efter hjemmesko til kvinder i mange forretninger, men havde ikke fundet nogen, som hun brød sig om.

Hun beskrev, hvordan hun havde søgt på internettet. Jeg må sige, at jeg er meget imponeret over det der internet. Man kan åbenbart få alt der. Lige fra spegepølse til store vandsenge eller biler. Alt, hvad hjertet begærer. Og selvfølgelig de perfekte futter til damer: https://www.shepherdshop.dk/shop/hjemmesko-til-dame-5c1.html

Besøg mig lidt oftere

Det som mit hjerte begærer, er bare, at mit barnebarn vil komme og besøge mig lidt oftere. Hun har travlt med studierne og den slags. Men alligevel. Kunne hun ikke komme herop og besøge mig – bare en enkelt gang om måneden? Jeg vil gå ind og sende en e-mail til hende. Fortælle hende, at jeg nyder hjemmeskoene, hun gav mig, og spørge, om hun vil komme og besøge mig snart. Det ville være rigtig hyggeligt at kunne forkæle hende med hjemmebagt kage og te. Jeg åbner min e-mail. Finder mine briller frem og begynder at skrive en mail til hende.