Spring til indhold

Kevin Murphy er cool

Det er godt nok længe siden, at jeg har været hos frisøren. Det har jo været umuligt at komme dertil for at få lagt en kærlig hånd på håret. Corona-krisen har jo holdt alle frisører og barberer lukket i flere måneder. Og selvom man gerne må gå til frisør igen, så er det faktisk umuligt at få tid hos dem. Der vil gå flere uger, inden jeg kan gøre mig håb om, at mit hår kommer til at se nogenlunde ordentlig ud igen. Det er blevet langt. Lidt sjasket. Og selv om jeg faktisk har kunnet studse spidserne af, så er det ikke pænt. Jeg glæder mig til at kunne få tid hos frisøren. Men jeg må være lidt tålmodig endnu.

Kevin Murphy produkter

I alle de måneder, hvor vi ikke har kunnet gå til frisør, har jeg også prøvet flere forskellige produkter til hår af. Jeg har ikke helt tal på, hvor mange forskellige produkter jeg har prøvet. Men det er ret mange. Nogle har været gode, andre har ikke været så gode. Og ja, jeg forsøger at gøre noget godt for mit hår. Det skal plejes. Og jeg må sige, at efter mine eksperimenter med forskellige produkter, så er jeg nået frem til, at produkter fra Kevin Murphy er de bedste til mit hår. Det er måske ikke de billigste produkter, man kan få, men de er altså gode. Jeg synes, at i al den tid, hvor jeg ikke har kunnet få en professionel til at vaske mit hår og min hovedbund, så har Kevin Murphy produkterne hjulpet mig langt.

Jeg er trofast

Der findes sikkert mange andre produkter fra andre brands, der også kan gøre, hvad de produkter, jeg bruger nu, kan. Men jeg er af natur ret trofast, og nu, hvor har jeg lært Kevin Murphys produkter at kende, så vil jeg helt sikkert blive ved med at bruge dem, også når jeg har været til frisør igen. Det, som jeg virkeligt godt kan lide ved de produkter, er, at de indeholder naturlige midler. Det er ikke kemi og besynderlige E-numre. Nej, fx så er det bare olivenekstrakt. Det er rart at vide.

Elsker min butik med hårprodukter

Faktisk, efter at jeg fandt Kevin Murphy produkterne – sådan lidt ved et tilfælde hos https://www.hair247.dk/shop/frontpage.html – så undrer det mig, at jeg har kunnet holde ud at bruge de billigere produkter, man bare hiver ned fra hylden i supermarkedet i så mange år. Det undrer mig, at jeg har brugt midler til mit hår – og min hud for den sags skyld – som jeg ikke ved, hvad indeholder. Nogle af dem har sikkert været fyldt med kemikalier og parabener.

Andre har måske været lidt mere miljøvenlige. Det er noget, som vi måske ikke er så opmærksomme på til hverdag. Det bør vi være. Også selvom det ’bare’ er en shampoo, man køber. Her i de sidste mange måneder, hvor jeg har haft tid til at sætte mig ind i, hvad det er, jeg bruger, har jeg virkeligt også fået stof til eftertanke. Og min konklusion er, at det er bedst for alle, hvis man bruger produkter, der er baseret på naturlige midler.