Spring til indhold

Dame / pige hjemmesko?

Selvom alt stiger i pris, så har du alligevel besluttet, at du vil bruge nogle penge på sommerudsalget. De skal naturligvis bruges fornuftigt. Ikke noget med impulskøb. Desværre. Det er ellers altid impulskøbene, der er sjovest at lave. Men sådan må det være. Du har virkeligt besluttet dig for at tage dig sammen. Budgettet er stramt nok i forvejen. Derfor har du igennem længere tid gået og skrevet på en liste over det, du skal finde på udsalget. Bl.a. skal du have en ny regnfrakke. Den gamle er slidt og hullet.

Pige-hjemmesko

Du skal også kigge efter hjemmesko til piger her. Det er nu ikke noget, der har førsteprioritet lige nu. Men det ville være rart, hvis du kunne spare nogle penge på hjemmesko. For du har brug for et nyt par. Det gamle par er slidt. Og du ser frem til, at du ikke kan fyre så meget til vinter. Der vil blive skruet ned for varmen, så varmeregningen ikke bliver så forfærdeligt høj. Og et par nye lækre hjemmesko vil absolut være et plus i den rigtigt kolde tid.

Noget med afslapning

Egentlig har du aldrig tænkt på hjemmesko som en nyttig beklædningsgenstand. Du har mere tænkt på dem, som en hyggelig beklædningsgenstand. Et par hjemmesko signalerer afslapning, hygge og fritid. De er hidtil ikke blevet sat i forbindelse med, at du skal kunne holde varmen. Sådan på samme måde som en regnfrakke skal holde dig tør.

Måske skal du omprioritere lidt på den huskeliste over ting, du gerne vil købe på udsalg. Det kan godt være, at ”hjemmesko til kvinder” skal rykkes op til den gruppe varer, der har førsteprioritet. Det må jo så betyde, at den der gryde, som du har set, kommer på udsalg, må flyttes ned til varer, der ikke har høj prioritering hos dig. Og den gryde, du har, fungerer udmærket.