Spring til indhold

Københavnsk advokatfirma

advokatkontor i København

Du er en del af samfundet. Og du overholder reglerne. Men der vil på et eller andet tidspunkt i dit liv opstå en situation, hvor du får brug for en advokat. Det kan godt være, at du er ung og stærk og ikke tænker på det lige nu. Du bor i København. Er lige startet på dit studie. Du flyttede ind i den lejlighed, dine forældre købte til dig her i september. Og du har gang i den med nye venner og bekendte. Studiet kræver også tid. Så det her med at tænke ret langt ud i fremtiden, har du simpelthen ikke tid til. Lige nu. Du bør dog overveje at gøre det.

Den bedste advokat i byen?

Der vil nemlig kunne ske det, at du ender med at blive i København. Du bliver forelsket. I flytter sammen, får job og børn. Du har måske valgt at starte dit eget firma. Du får brug for en advokat i København nemlig Eriksson Advokater.
Og det første, som din advokat skal hjælpe dig med, er naturligvis at få sat dit eget firma op. Som iværksætter har du mange projekter i luften. Og tiden til at finde ud af, hvad det skal være for en selskabsform, der bedst kan betale sig for dig, findes simpelt hen ikke. Din advokat i København kan rådgive dig. Der findes nemlig mange forskellige selskabsformer. Skal det være en enkeltmandsvirksomhed, et interessent selskab eller en anden form for virksomhed, der skal sættes op. Det kan advokaten rådgive om. Det handler om økonomi og du skal naturligvis have den bedst mulige.

Bolighandel uden advokat dur ikke

Du vil nemlig gerne købe en bolig, som du og din lille familie kan bo i. Enhver bolighandel bør involvere en advokat. Han eller hun vil nemlig kunne rådgive dig, hvis der eventuelt er fejl eller mangler i boligen, som du er interesseret i at købe. Han vil også kunne sikre, at handelen går igennem gnidningsløst for dig. Det kan jo godt være, at I opdager, at boligen I købte, ikke er den rigtige.

Den samme advokat kan også give dig bistand, hvis det begynder at gå dårligt i ægteskabet. Skal I skilles? Og hvordan er det med bodeling, forældremyndighed over barnet? Her vil din advokat også kunne hjælpe dig.

Ingen ved hvad livet bringer

Så det er magtpåliggende, at du finder en god advokat i København, som kan hjælpe dig. Også selvom du ikke har brug for en advokat lige nu. Du kan nemlig ikke vide, hvad der måske sker i dit liv. Måske bliver du overfaldet. Og så har du ret til erstatning. Hvem skal tage sig af at rejse krav om erstatning, imens du ligger på hospitalet? Det skal din advokat.

Måske tænker du, at din far sikkert kender en advokat, som kan hjælpe dig, hvis det skulle blive nødvendigt. Det gør han sikkert. Men nu er der bare det, at din far bor i Silkeborg og de advokater, han kender, bor også i Silkeborg. Ok én af dem kan sikkert hjælpe dig. Men har du tænkt på, at det ikke er alt, du vil have dine forældre får viden om? Find derfor en advokat i København.