Spring til indhold

WordPress er bedst

WordPress

Her, når studenterhuen er blevet sat på hovedet, og I har fået sommerferie, så har du og din kæreste besluttet, at I skal ud og rejse – hele jorden rundt. I starter med at tage til USA, hvor I vil rejse i bus tværs over kontinentet fra øst til vest. Derefter vil I flyve fra San Fransisco til Sydamerika, hvor I vil rundt, og se på de gamle kulturer der. Der bliver massevis at fortælle om. Efter nogle måneders ophold i Sydamerika vil I så flyve til Australien for at opholde jer der i nogle uger. Turen går derfra til Vietnam og andre Sydasiatiske lande for derefter at ende i Sydeuropa. Herfra vil I med tog hjem til Danmark.

Stop undervejs

Selvfølgelig med mange stop undervejs. Så ja, I må altså vælge, hvordan I fortæller familie og venner om oplevelserne, I får. Skal det være via traditionelle postkort – sådan med snailpost og ægte frimærker – eller skal det være via en blog, som alle kan følge, hvis de vil? Frimærker kan være flotte, men det sker altså, at almindelig post går tabt. Så I har valgt at informere jeres omverden om rejsens oplevelser via en blog. Og her er der så forvirring imellem jer. Skal det være en simpel blog, hvor I bare lægger nye indlæg ind, sådan som det passer jer – eller skal det være en blog, der måske kan udvikles til en lille forretning. Måske noget med nogle affiliate links. Det kunne da være fedt, hvis I kunne tjene lidt penge undervejs.

Den gratis WordPress

Hvilken platform skal I vælge? Umiddelbart er en WordPress hjemmeside det bedste bud. Der er nemlig ingen grænser for, hvad I kan gøre. I kan holde jeres hjemmeside simpel – og I kan med tiden bygge videre på den, så den kan vokse sig stor – eventuelt få autoritet inden for det segment af unge, der gerne vil rejse ud i verdenen.