Spring til indhold

Undervognsbehandling på Fyn

Min far er meget ømtålelig om sin bil. Han vil aldrig låne den ud. Jeg har spurgt ham flere gange, om jeg ikke må låne den og køre en tur sammen med min veninde. Jeg fik kørekort sidste sommer, men han siger som regel ”nej”. Det ærgrer mig, og jeg kan ikke forstå hans logik. Han siger nemlig, at han ikke synes, at jeg har erfaring nok. Som bilist altså. Nej, det er da klart, hvordan skal jeg få køreerfaring, når jeg ikke må låne bilen? Ok, han lader mig køre en gang imellem i weekenderne. Så kører vi en tur, og han sidder ved siden af mig, mens jeg kører bilen. Indtil videre er der ikke sket noget. Men han vil altså ikke låne mig bilen, uden at han er med. Desværre. Det kunne ellers være ret flot at kunne køre en tur sammen med min veninde.

Kan du hjælpe?

Men så her for nogle dage siden spurgte min far, om jeg kunne hjælpe ham med noget. Han fortalte mig, at han får meget travlt i de kommende uger, og derfor gerne vil have, at jeg gør noget for ham. Jeg spurgte ham om, hvad det var – og jeg krævede, at han gav mig lov til at køre lidt mere i bilen. Det var han indforstået med. Han fortalte mig, at han gerne vil have, at jeg tager ansvaret for at få lavet en undervognsbehandling på bilen, for biler ruster jo. Jeg må sige, at det var noget af en overraskelse. Men jeg blev faktisk glad for, at han bad mig om det. Det er noget helt nyt – og jeg tænker, at han måske bare synes, at jeg også skal lære lidt mere om, hvad en bil faktisk kræver. Ud over at blive kørt i.

Bedste service på Fyn?

Vi blev enige om, at jeg tog opgaven helt på mine skuldre, og at jeg så bagefter, når bilen er tilbage efter behandlingen, gerne må køre i den alene, når han ikke selv har brug for den. Fedt. Så jeg kastede mig ud i opgaven. Jeg vidste bare ikke, hvor man får sin bil undervognsbehandlet. Så jeg måtte lede efter det på nettet. Nemt nok: ”Undervognsbehandling på Fyn” stod der i søgelinjen på min browser. Jeg så flere steder i nærheden, men jeg valgte at spørge et sted, der ligger lidt længere væk, fordi de så ud til at have tjek på tingene. Der var både udtalelser om deres service og ratings fra kunder.

Vældig god service

Jeg ringede dem op og fik tid til bilen. Jeg kørte bilen derhen i går. Det var lidt besværligt at komme hjem derfra, men heldigvis kunne min mor hente mig ved busholdepladsen nede ved togstationen. I morgen eftermiddag skal jeg så hente bilen. Min mor har lovet, at hun gerne vil køre mig til togstationen, så jeg ikke behøver at bruge alt for lang tid på også at skulle køre i bus. Og så kan jeg jo bare køre bilen hjem, når jeg når frem til servicestedet. Så ja, det er en nem opgave. Og jeg er ret glad for, at min far stoler på, at jeg kan klare opgaven.