Spring til indhold

Thailand og charter

Kan det virkeligt passe, at min drøm kan gå i opfyldelse? Jeg tør slet ikke tro mine øjne. Men det er rigtigt nok. Jeg har lige set det. Jeg har været inde på sådan en søgemaskine for at finde flybilletter til Thailand. Ja, du må gerne sige, at jeg er skør. Men det er altså min store drøm at komme på ferie i det land. Bare i 10 dage. I de sidste mange måneder, hvor jeg har søgt, sådan bare for sjov, har det slet ikke været muligt at finde en eneste, billig flybillet dertil. Men så, i dag tænkte jeg, at jeg lige ville prøve igen. Og der var flybilletter. Billige flybilletter til Thailand.

Som en drøm

Jeg troede, at jeg drømte. Men faktisk så kan jeg og min kæreste flyve derud og komme hjem igen for mindre, end hvad en charterrejse til Korfu koster. Så nu har jeg booket et par billetter. Vi skal først afsted til oktober. Men det er ok. Jeg har intet imod at rejse i efteråret. Jeg har booket billetterne sådan, at vi skal være væk herfra Danmark i 10 dage. På udrejsen skal vi rejse via Amsterdam, hvor vi skal vente en time. Så jeg håber virkeligt ikke, at der kommer flyforsinkelse på rejsen fra København. På vejen hjem skal vi via Paris. Der skal vi så vente i godt 2,5 timer. Men det overlever vi nok. Det er jo ikke normale charterrejser.

Hvad siger Thailand?

Det næste, jeg så lige skal finde ud af, er, om der er nogle særlige restriktioner i Thailand. Jeg tænkte slet ikke på det, da jeg bookede billetterne. Tænk nu, hvis vi skal i karantæne ved ankomsten i Bangkok? Hvad gør vi så? Jeg håber virkeligt ikke, at det bliver nødvendigt. Men hvis nu ja så må jeg aflyse rejsen og vente, til det kan lade sig gøre at komme til Thailand uden at skulle i karantæne.