Spring til indhold

Jordan sneakers

Her i påsken, hvor vi havde tid, gik vi lange ture. Og jeg må sige, at jeg godt nok ikke havde meget lyst til at gå lange ture, men efterhånden som vi kom afsted, og turene blev hyggeligere og hyggeligere, fik jeg ligesom smag for det. Faktisk har jeg lavet et lille væddemål med mig selv: Hvis jeg kan nå op på at gå mindst 10.000 skridt hver dag i løbet af resten af april måned, så må jeg gerne købe et par lækre sneakers til mig selv.

Jordan Smoke Grey 1

Jeg synes, det er en god aftale, jeg har lavet med mig selv. Jeg har nemlig set et par smoke grey jordan 1 på nettet her https://soldout.dk/produkt/air-jordan-1-mid-smoke-grey/, som er tilbud. Og de er rigtig flotte. Lige sådan et par, som jeg ønsker mig. De er godt nok ikke billige. Men jeg ved, at de er utroligt behagelige at have på. Og jeg har altså en idé om, at hvis jeg får købt det par, så kommer jeg også til at gå meget mere end normalt.

Så jeg tager mine gamle og slidte sneakers på hver eftermiddag, når jeg kommer hjem efter arbejde. Jeg tager min hund i snoren, og så går vi en lang tur. Hunden er glad for at få en ekstra tur. Jeg får gået mere og mere. Jeg arbejder jo sikkert hen imod mit mål. I går nåede vi at gå 8.000 skridt. Så der er ikke lang tid til, at jeg kan købe de sko. Måske 2 dage – plus en uge – hvor jeg hver dag går 10.000 skridt. Håber sandelig, at de også er på tilbud til den tid – og at jeg kan finde dem i min størrelse.

Altid online

Mine gamle sneakers havde jeg også fundet på nettet. Jeg havde bare søgt efter ”Sneakers Danmark” og købt dem fra en eller anden butik. Det er sådan et no-name par. Jeg købte dem, fordi jeg kunne lide farven. Jeg var ikke opmærksom på, at sålen var så hård, som den er.

Men faktisk har de tjent mig godt i de sidste 2 år. Nu er de altså bare så slidte, at jeg næsten ikke kan være bekendt at gå med dem i offentligt rum. De er ved at gå op i limningen mellem under- og oversålen. Du ved sådan lige der på de punkter, hvor tæerne bøjer sig i foden, når man går. De skærer mig også lidt i hælen, så ja, jeg synes, at jeg kan retfærdiggøre et køb af et par dyre sneakers. Og hvis min mand synes, at de er for dyre, ja så tror jeg altså, at han får en kold skulder i flere uger.

Han er meget påpasselig med, hvordan vi bruger vores penge. Fornuftigt nok. Men der skal altså også være lidt plads til lidt luksus en gang imellem, ikke? Og ja, jeg har da også argumenterne på plads, hvis min mand gør indvending. Et af dem er, at det i længden bedst kan betale sig at købe rigtig god kvalitet, selvom det er lidt dyrere.