Spring til indhold

Fillers i København

Vi har haft nogle sjove møder via Skype – mig og mine veninder. Det er altid sjovt at se dem sådan via internettet. Vi bor jo i hver sin del af verdenen. Så da Corona krisen brød ud, var det slet ikke nyt for os at skulle mødes på den måde. Og vi vil også fortsætte med at mødes via Skype i fremtiden. Vi aftaler altid et tidspunkt, hvor det passer os alle at ses, og det tidspunkt er helligt i vores kalendere. Vi sætter os med en kop kaffe eller et glas vin alt efter hvilken tidszone vi befinder os i og alt efter, hvad vi hver især har lyst til at drikke eller spise! Og så sludrer vi i et par timer. Det er næsten, som om at vi mødes på en café. Dejligt.

I lørdags

Sidst vi mødtes, var i lørdags. Lørdag eftermiddag helt præcist for mit vedkommende. For min veninde i Canada var det tidlig morgen – meget tidligt – så hun mødte op i pyjamas. Selv havde jeg festtøj på, fordi jeg skulle til fest lige efter vores møde. Vi talte om vores hverdag, om nye ting, vi oplever – eller gerne vil opleve. Under mødet opdagede jeg, at min veninde, som sidder ude i Hong Kong, havde ændret sig. På en eller anden vis. Der var noget nyt ved hende. Hun så dejlig ud. Havde sit sædvanlige, gode humør og smil i øjet. Men der var noget, som jeg ikke helt kunne sætte fingeren på. Så jeg spurgte hende, om hun havde mødt en fyr, og var forelsket. Det var ikke tilfældet.

Læbeforstørrelse

Hun fortalte dog, at hun havde fået større og fyldige læber, og det var sikkert det, jeg kunne se. Lige da hun sagde det, kunne jeg godt se, at det var det, som var forandret ved hende. Hendes læber. Vi bombarderede hende med spørgsmål om, hvorfor og hvorledes og hvornår det var sket. Hun forklarede os, at det var noget, hun har gået og overvejet i månedsvis. Hun har altid været meget kritisk overfor sig selv og især med sit udseende. Vi andre synes, at hun er smuk, som hun er, men hun har altid villet være anderledes. Hun fortalte os, at det her med at få større læber er noget. hun har ønsket sig længe – og at hun fik det gjort hos en speciallæge: https://copenhagen-fillers.dk/.

For tynde læber

De to små streger, hun havde om munden, og som kaldes læber, var ikke kønne, syntes hun. Hun havde derfor kontaktet en skønhedsklinik i Hong Kong og havde fået tid til at få lagt fillers ind i sine læber. Det har været en lang proces. Det har kostet hende en del tid og en lille smule angst, fordi hun troede, at det ville gøre meget ondt. Men hun er glad for resultatet. Hun ser godt ud. Det er ikke sådan en stor omvæltning for hende, og det har ikke ændret hendes udseende totalt.

Tværtimod. Den læge, der har udført behandlingerne for hende, har gjort et godt, men diskret arbejde. Læberne er større, men ikke provokerende og grimt større. De er bare ligesom blevet forstærket i hendes ansigt.