Spring til indhold

Få erstatning nemt

Forsinkelser på flyrejser

Er der noget dejligere end at tage en smuttur til London? Nej, det er der ikke. Nu har det jo lige været påske, og samfundet er åbent igen. Derfor var det da også oplagt, at I tog afsted. Bare i 4 dage. Det havde I vist ventet længe på – og jeg er sikker på, at I fandt de bedste flybilletter til London – til den bedste pris. Der findes jo mange muligheder for at komme dertil. Flyvetiden er ikke så lang. Sådan ca. halvanden til to timers tid. Det er til at overkomme. Hvis der ikke er mellemlandinger undervejs. Og hvis der heller ikke er flyforsinkelse på et af strækkene derover eller derfra, så er det jo bare perfekt.

Forsinkede fly udløser erstatning

Intet er nemlig værre end flyforsinkelser selvom man kan få erstatning for forsinket fly, når man bare gerne vil afsted til en stor kosmopolitisk by og opleve den – på fuldt tryk. London har jo meget at byde på: Teaterforestillinger, musicals er vist et must, når man er i London. Men også shopping og seværdighederne. Og ja, en gåtur i en af de smukke parker må have været vidunderligt, nu hvor foråret også har nået de britiske øer. Så en kort tur til London bliver helt sikkert pakket med oplevelser.

Skønne London er altid åben

Bliver du helt misundelig på dem, der benyttede den korte påskeferie til at komme afsted? Ja, så ville jeg da gøre det indlysende: Sætte mig ved min PC og finde billige flybilletter dertil. Om det bliver til Heathrow, Stansted eller Gatwick, kan vel komme ud på et. Der vil altid være behov for at bruge tid på transport ind til London City, hvor man bare skal bo. Men når du først er ankommet, og har fået skiftet til de gode vandresko, så er der masser at se og opleve – læs de gode råd om London her. Og helst til fods. Men husk, at du lige skal vænne dig til først at kigge til venstre og så til højre, inden du går over en gade.