Spring til indhold

Specielle krav

man sitting beside white wooden table

Din virksomhed ligger lidt uden for Risskov. I har speciale i at producere træmøbler og små pyntegenstande til store brands, som sælger deres genstande via forskellige møbel- og isenkræmmerforretninger. Da produktionen af de forskellige produkter ligger hos jer, så er det oftest nemmest for jeres kunder, hvis I sender varerne ud til forretningerne direkte, så kunden undgår at skulle betale for opbevaring af produkterne på lagre rundt omkring i landet. Det betyder, at der er en del logistik, som du og dine medarbejdere skal være opmærksom på. I sidste ende betyder det nemlig, at forbrugerne kan købe produkterne billigere, fordi mellemled mht. lageropbevaring og transport minimeres.

Gode medarbejdere

Du har 5 medarbejdere, som udelukkende beskæftiger sig med den del af logistikken. Du har 7 snedkere, som er de virkelige kunstnere: De skærer træet til, formgiver produkterne og sørger for, at du leverer den bedste kvalitet. Og ja, de er gode til at holde tæt med, hvordan nye designs ser ud. De skal alle sammen have de bedste arbejdsforhold. Og når det handler om arbejdsforhold, så er der ikke kun tale om lys og gode arbejdslokaler. Der er tale om renlighed og dermed også om, at du sørger – pedantisk – for, at der bliver gjort rent overalt – hver dag.

God kontrakt med et rengøringsfirma

Du har naturligvis fået lavet en kontrakt med et rengøringsfirma fra Århus, som sørger for at kontorrengøring inde i regnskabs- og logistikafdelingerne altid er tip top. Men dette firma tager sig ikke af rengøring inde hos snedkerne. De har ikke tilstrækkeligt store maskiner, til at de kan samle støv og spåner op hver dag. Du har derfor måttet alliere dig med et andet rengøringsfirma. Det var noget af en udfordring at finde en rengøringsservice, der kunne klare den opgave.

Der er meget støv inde i snedkeriet. Og spåner. Spånerne kan samles op og sælges videre – til papirfremstilling – eller som strøelse i hestestalde. Du har derfor fået installeret sådan en maskine, der kan blæse spåner i sække og binde dem sammen. Du undgår dog ikke, at der stadig er rigeligt med støv. Du ledte med lys og lygte efter et firma, der er specialiseret i erhvervsrengøring som her. Du søgte på internettet efter ”Rengøringsservice i Risskov”. Det gav ikke gode resultater.

Firmarengøring i Brabrand?

Du forsøgte med ”firmarengøring i Brabrand”. Der kom nogle få resultater frem. Du kontaktede et af firmaerne fra Brabrand – og var utroligt heldig. De har maskiner og specialuddannet personale, som kan overkomme opgaven med rengøring og støvopsamling i snedkeriet. De fik kontrakten – og du kan se, at pengene ikke er en dårlig investering. Snedkerne møder ind til arbejdet med glæde, og selvom de bærer masker under arbejdet, så er der ingen, der beklager sig.

Heller ikke en eneste, der kommer til at hoste i kaffepauserne. Det er du glad for. Ude i lagerhallen er der også pinligt rent. Det er også rengøringsfirmaet fra Brabrand, som står for rengøringen derude. Din virksomhed går godt. Du får flere og flere ordrer, fordi møbelforretningerne og isenkræmmerne er hurtige til at give dine kunder, ros for dels den præcise og dels den rene levering, de får. De står ikke og skal støve møbler eller pyntegenstande af.