Spring til indhold

Hvem har forældremyndigheden?

trist kvinde

At indlede en forældremyndighedssag mod min tidligere samlever var uden tvivl en af de mest følelsesmæssigt udfordrende beslutninger, jeg nogensinde har taget. Fra det øjeblik, vi gik fra hinanden, blev det hurtigt klart, at vi ikke kunne blive enige om, hvad der var bedst for vores barn. Jeg følte mig alene og overvældet af det juridiske system. Det var på det tidspunkt, jeg fandt advokatfirmaet Milaw, og deres hjælp viste sig at være uvurderlig.

Fra kaos til klarhed

Jeg kontaktede Milaw med håb om at få styr på situationen, men var usikker på, hvad jeg kunne forvente. Allerede ved den første samtale følte jeg en lettelse. Min advokat, Sophie Emilie Lindenstjerne, lyttede opmærksomt til min historie og stillede de rigtige spørgsmål for at forstå både mine bekymringer og mit barns behov. Hun var empatisk og professionel på samme tid, hvilket gav mig en følelse af at være i trygge hænder.

Sophie forklarede mig hele processen fra start til slut. Hun beskrev, hvordan sagen ville begynde i Familieretshuset, og hvilke trin der skulle tages, hvis vi ikke kunne nå til enighed der. Denne grundige forklaring hjalp mig med at se klarere på situationen og gav mig ro i sindet.

En advokat med hjerte og hjerne

Under hele forløbet var Sophie ikke kun en advokat, men også en støtte. Hun forstod de følelsesmæssige aspekter af sagen og hjalp mig med at navigere gennem de svære samtaler med min tidligere samlever. Der var mange tidspunkter, hvor jeg følte mig modløs og overvældet, men Sophies beroligende ord og klare vejledning gav mig styrke.

En særlig vanskelig periode var, da vi skulle drøfte vores barns skolevalg. Min tidligere samlever og jeg havde meget forskellige synspunkter, og det førte til mange konfliktfyldte diskussioner. Sophie hjalp med at facilitere disse samtaler og sikrede, at barnets tarv altid var i fokus. Hendes evne til at bevare roen og skabe en konstruktiv dialog var afgørende.

Retssagen og det uundgåelige opgør

Da det stod klart, at vi ikke kunne finde en løsning gennem Familieretshuset, blev sagen overført til retten. Dette var et skræmmende skridt, og jeg var fyldt med angst for, hvad det ville betyde for vores familie. Sophie var med mig hele vejen. Hun forberedte mig grundigt på, hvad jeg kunne forvente i retten, og hjalp mig med at samle de nødvendige beviser og vidneudsagn.

Retssagen var intens, men Sophies støtte gjorde en stor forskel. Hun argumenterede sagligt og med stor indsigt, hvilket gav mig troen på, at vi kunne få en retfærdig afgørelse. Hendes engagement og dygtighed var tydelig, og jeg følte mig stolt over at have hende som min advokat.

En ny begyndelse

Efter måneder med juridiske kampe kom endelig afgørelsen. Retten besluttede, at jeg skulle have forældremyndigheden. Det var en sejr, men også en ny begyndelse. Jeg ved, at denne afgørelse ikke ville have været mulig uden Milaws hjælp og støtte.

Jeg er dybt taknemmelig for Sophies indsats og det arbejde, hun og hendes team lagde i min sag. Uden deres hjælp ville jeg ikke have været i stand til at navigere gennem det komplekse og følelsesladede juridiske system. De hjalp mig ikke kun med at opnå en juridisk sejr, men gav mig også styrken til at stå fast og kæmpe for, hvad der var bedst for mit barn.

Anbefaling til andre i samme situation

Hvis du står i en lignende situation, kan jeg varmt anbefale at søge hjælp hos Milaw. Deres ekspertise i børnesager og empatiske tilgang gør en verden til forskel. De tager ikke kun hånd om de juridiske aspekter, men forstår også de menneskelige følelser og bekymringer, der er involveret. Uanset hvor svært det kan virke, er der håb og hjælp at finde hos dem.

Milaw har givet mig mulighed for at skabe en bedre fremtid for mit barn, og for det vil jeg altid være taknemmelig.

Her er kontaktinformationerne:

+45 20 73 81 14

sikkermail@milaw.dk

Bredgade 45, 2. sal, 7400 Herning, Danmark